background

Flinke schade bij ongeval Eperweg ’t Harde

Geplaatst op 19 mei 2015 door ADMIN

Drie personenauto’s zijn dinsdagmiddag betrokken geraakt bij een ongeval op de Eperweg bij ’t Harde. Het ongeval gebeurde ter hoogte van het parkeerterrein bij snackkraam ‘Franse Frietjes. Door een onbekende oorzaak raakten een bedrijfsbusje en twee personenauto’s met elkaar in botsing. Hierbij liepen alle voertuigen flinke schade op. Een ambulance is ter plaatse gekomen om alle betrokkene na te kijken. Na onderzoek bleek niemand gewond te zijn geraakt.

De gealarmeerde brandweer van Elburg rukte uit, maar hoefde niet ter plaatse te komen. Het verkeer kon het ongeval passeren via het naastgelegen parkeerterrein. De voertuigen zijn afgesleept door een berger.

img_1940

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links