background

Flinke stapel hout in brand langs de Losweg in Vorchten

Geplaatst op 09 mei 2015 door ADMIN

De brandweer van Heerde is vrijdagavond uitgerukt voor een brandgerucht in de omgeving van Vorchten. De melder zag vanuit Wijhe een flinke oranje gloed aan de overkant van de IJssel ter hoogte van de IJsseldijk bij Vochten. De politie ontdekte al gouw een flinke buitenbrand aan de Losweg, nabij de IJsseldijk. Daar bleek een grote hoop snoeihout in brand te zijn gestoken.

Omdat er geen direct gevaar voor de omgeving was heeft de brandweer besloten het vuur uit te laten branden en niet te blussen. Volgens voorbijgangers lag een groot deel van het snoeihout al jaren opgeslagen in het weiland. Wie het vuur heeft aangestoken is niet bekend.

img_1633

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links