background

Informatieavond brandweer Hattem goed bezocht

Geplaatst op 31 mei 2015 door ADMIN

De brandweerkorpsen op de Noord-Veluwe zijn afgelopen maand een campagne gestart om nieuwe brandweer vrijwilligers te werven bij de diverse korpsen. Om alle korpsen op peil te houden zijn er veel nieuwe vrijwilligers nodig.

Ruim twaalf geïnteresseerden bezochten afgelopen dinsdag de informatieavond bij de brandweerkazerne aan de Verlengde Parklaan in Hattem. De geïnteresseerden kregen een rondleiding in de kazerne en konden zelf ervaren hoe het is om in een auto te knippen en te blussen met een brandweerslang. Ook was de gelegenheid om onder het genot van een bak koffie te praten over het brandweer vak.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om vrijwilliger te worden? Voor meer informatie kunt u ook terecht bij postcommandant Gerrit van der Heide. Hij is per e-mail te bereiken via g.vanderheide@vnog.nl. Ook vindt u meer informatie over de brandweer op de website van de Veiligheidsregio: www.brandweer.nl/vnog

img_1993

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links