background

Opnieuw flinke aanrijding Hessenweg Hattem

Geplaatst op 01 mei 2015 door ADMIN

Vrijdagmiddag is een bedrijf bus in botsing gekomen met een personenauto op de kruising Hessenweg met de A50 bij Hattem. De bestuurder van de bestelbus wilde kwam vanuit de richting van Hattem en wilde afslaan richting de A50 en zag de automobilist komende uit richt van Wezep door de laagstaande zon over het hoofd, waardoor een een aanrijding plaatsvond. De bestuurder van de personenauto is gewond over gebracht naar het ziekenhuis. De brandweer van Hattemerbroek is ter plaatse gekomen om het ambulancepersoneel te assisteren. Beide voertuigen raakte flink beschadigd door de aanrijding.

Het is niet de eerste keer dat een ongeval plaatsvind op dit punt. Afgelopen jaren hebben zeker drie verkeersongevallen plaatsgevonden op deze locatie. Hierbij raakte meerdere personen ernstig gewond. De verkeersongevallen analyse is een uitgebreid onderzoek gestart om de precieze oorzaak van het ongeval te achterhalen. Beide voertuigen zijn door een berger afgesleept. Het wegdek is door de brandweer van Hattemerbroek gereinigd, waarna de weg weer vrijgegeven kon worden.

img_1321

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links