background

Kind overleden en vier (zwaar)gewonden bij ernstig ongeval A28 bij Wezep

Geplaatst op 10 mei 2015 door ADMIN

Op de A28 tussen Wezep en ’t Harde zijn zondagavond vijf personen gewond geraakt bij een ernstig verkeersongeval. Een personenauto is door een stuurcorrectie van de weg geraakt en vervolgens in de berm tegen een boom gebotst. Vijf inzittende van het voertuig raakte hierbij gewond, waarvan een 11-jarige meisje en een 13-jarige jongen zwaargewond raakte. Het meisje is in kritieke toestand per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Het meisje overleed in het ziekenhuis aan haar verwondingen. De bestuurder, een 42-jarige man uit Den Haag, 38-jarige vrouw en een kind van 4 raakte licht gewond. Zij zijn overgebracht naar het ziekenhuis voor controle.

Een traumahelikopter is ter plaatse gekomen om medische assistentie te verlenen. Omdat de helikopter moest landen op de rijbaan is de snelweg volledig afgesloten geweest. De verkeersongevallen analyse doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

img_1771

 

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links