background

Automobiliste belandt in de sloot bij ongeval Hilsdijk Hattem

Geplaatst op 01 juni 2015 door ADMIN

Een automobiliste is met haar auto in de sloot terecht gekomen op de Hilsdijk bij Hattem. Het gebeurde na een aanrijding met een andere personenauto nabij de kruising met bedrijventerrein Netelhorst. Het ongeluk gebeurde vermoeddelijk door een voorrangsfout op het kruispunt. De auto komende uit de richting van de Zuiderzeestraatweg raakte van de weg en belandde in de sloot. Daarbij heeft de vrouw ook een lantaarnpaal omver gereden.

De brandweer van Hattem heeft het ambulancepersoneel geassisteerd met het bevrijden van de vrouw uit haar auto. De vrouw is in de ambulance nagekeken door het ambulancepersoneel. Na onderzoek bleek dat de vrouw niet gewond was geraakt. De weg is kort afgesloten geweest zodat de berger de auto uit de sloot kon halen.

img_2030

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links