background

Brandweer Hattem ingezet bij grote brand in Zwolle

Geplaatst op 02 juni 2015 door ADMIN

In een woning aan de Hoogstraat in Zwolle is dinsdagmiddag een grote brand uitgebroken. De brand is vermoedelijk ontstaan na een ontploffing in de meterkast van de woning. Dit ging gepaard met flinke rookontwikkeling. Bij het uitbreken van de brand waren diverse mensen aanwezig in de woning.

De brand bleek in eerste instantie onder controle, totdat rook kwam uit de naastgelegen woning. Doordat de brand was door geslagen laaide het vuur opnieuw op. Dit ging opnieuw gepaard met flinke rookontwikkeling. De brandweer van Zwolle riep de assistentie van brandweer Hattem en Oldebroek die met twee watertankwagens ter plaatse zijn gekomen. Door de harde wind was de brand in grote steden van de stad te ruiken. De brandweer heeft uiteindelijk opgeschaald naar GRIP 1, omdat de rook neerstreek in de wijk. De brand is inmiddels onder controle.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links