background

Brandweer op Langste Dag trekt veel publiek

Geplaatst op 22 juni 2015 door ADMIN

Net als voor jaar werd de stand van brandweer Hattem op de Langste dag erg druk bezocht. Veel kinderen en volwassen werden aangetrokken de felrode brandweerwagen van Hattem. Voor een ieder was er van alles te beleven. Kleinere kinderen konden met speciaal redgereedschap een stuk metaal doorknippen. Iedereen die groot en sterk genoeg was om het zware gereedschap vast te houden kon onder begeleiding van een brandweerman in een autowrak knippen.

In een speciaal ingerichte container konden bezoekers ervaren hoe het is om in een woning te staan vol rook. Hiermee wilde de brandweer benadrukken hoe belangrijk het is een vluchtplan klaar te hebben, voor het moment dat er plots brand uitbreek in de woning.

img_2765

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links