background

Bromfietser zwaargewond na botsing met personenauto op Tongerenseweg Epe

Geplaatst op 22 juni 2015 door ADMIN

Zaterdagmiddag is een bromfietser zwaar gewond geraakt na een aanrijding met een personenauto op de kruising Kolthovenweg met de Tongerenseweg. De bromfietser reed over het linker fietspad parallel aan de Tongerenserweg richting Epe, toen ter hoogte van de Kolthovenweg een personenauto de Tongerenseweg wilde oprijden. De bromfietser botste met hoge snelheid in de flank van de personenauto. Door de harde klap raakte de bromfietser ernstig gewond aan zijn hoofd. Omstanders waarschuwden de hulpdiensten en ontfermde zich over het slachtoffer. Het ambulancepersoneel heeft de man gestabiliseerd en overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

De verkeersongevallen analyse van de politie is ter plaatse gekomen om de exacte toedracht van het ongeval te onderzoeken. Door het sporenonderzoek is de Kolthovenweg enkele uren afgesloten geweest.

img_2871

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links