background

Hennepkwekerij opgerold aan het Vijzelpad in Hattem

Geplaatst op 08 juni 2015 door ADMIN

Maandagochtend 8 juni heeft de politie een hennepkwekerij ontdekt en ontmanteld in een schuur aan het Vijzelpad in Hattem. In de schuur zijn bijna 500 planten aangetroffen. De politie stelde vanochtend vroeg een onderzoek in bij de schuur omdat het vermoeden was ontstaan dat op deze locatie sprake was van hennepteelt. Dat bleek inderdaad het geval. De schuur staat achter een woning, in de woning was niemand thuis vanochtend. De bewoner zal op een later tijdstip gehoord worden over de plantage. De politie zal proces-verbaal tegen hem opmaken.

Stroom voor de kwekerij bleek illegaal te worden afgetapt. De energieleverancier doet aangifte van diefstal stroom en legt vermoedelijk een naheffing op.

img_6581

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links