background

Oldtimer total loss bij aanrijding op kruising Verkavelingsweg Hasselt

Geplaatst op 07 juni 2015 door ADMIN

Op een verkeersongeval op de Verkavelingsweg tussen Zwolle en Hasselt is zondagmiddag een Oldtimer zwaar beschadigd geraakt. Het ongeval gebeurde rond vijf over twaalf op de kruising met de Klinkerweg. De bestuurder van de oldtimer kwam van recht en zou geen voorrang hebben gekregen van twee voertuigen die reden over de Verkavelingsweg. De bestuuder van de oldtimer kon niet op tijd remmen, waardoor een aanrijding ontstond met een van de auto’s. De oldtimer kwam tot stilstand tegen een verkeersbord. De andere auto draaide op zijn as en kwam tot stilstand in de sloot.

Alle betrokken zijn nagekeken door het ambulancepersoneel. Na onderzoek bleek niemand gewond geraakt. De oude Oldtimer, een Mercedes-Benz 190D uit 1968 raakte onherstelbaar beschadigd. Bij de voertuigen zijn afsleept door een bergingsbedrijf.

img_2250

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links