background

Opnieuw auto van de weg op de A28 bij ’t Harde

Geplaatst op 18 juni 2015 door ADMIN

Een personenauto is donderdagmiddag van de weg geraakt na een aanrijding op de A28 tussen Wezep en ’t Harde. Het ongeval gebeurde omstreeks twaalf uur nabij parkeerterrein de Vosbergen. De bestuurder van en personenauto wilde wisselen van rijstrook en heeft hierbij vermoeddelijk aan andere automobilist over het hoofd gezien. Deze automobilist week uit naar links links en kwam hierbij met zin wielen in de middenberm terecht. Vervolgen schoot de auto over de weg richting de bosschages aan de rechterzijde van de weg, waar de auto tot stilstand kwam.

De automobilist raakte bij het ongeval licht gewond en kon op eigen kracht het voertuig verlaten. De brandweer van Hattemerbroek is voor de zekerheid ter plaatse gekomen, maar hoefde geen inzet de plegen. De bestuurder is door het ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

Bergingsbedrijf Stouwdam heeft het voertuig met een kraan uit de stuiken getild. Om de werkzaamheden in alle veiligheid uit te voeren is de rechterrijstrook afgesloten.

img_2637

 

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links