background

Ravage na ongeval op de Zuiderzeestraatweg N308 Oldebroek

Geplaatst op 11 juni 2015 door ADMIN

Donderdagavond zijn meerdere gewonden gevallen bij een ernstige aanrijding op de Zuiderzeestraatweg bij Oldebroek. Een personenauto komende uit de richting van Oldebroek botste achter op een andere auto die vanaf de Zuiderzeestraatweg wilde afslaan richting een woning. Door de aanrijding vloog de voorste auto vooruit en draaide om zijn as. De achterste auto belandde in een sloot naast de weg. Beide voertuigen raakt hierbij zwaar beschadigd.

Bij aankomt van de hulpdiensten werd ontdekt dat de voorste auto LPG lekte. Omdat dit voor ernstig gevaar zorgde heeft de politie samen met een aantal omstanders alle personen uit de auto’s gehaald. De ter plaatse gekomen brandweer van Oldebroek heeft de omgeving in verband met explosiegevaar ruim afgezet. Het ambulancepersoneel heeft de bestuurder van de achterste auto voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. De inzittende van de andere auto zijn in een woning door het ambulancepersoneel nagekeken.

Uit veiligheidsoverwegingen en door technisch onderzoek van de politie is de weg enkele uren afgesloten geweest voor het verkeer.

img_2326

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links