background

Villa geruïneerd door verwoestende brand; brandweer blust na

Geplaatst op 18 juni 2015 door ADMIN

De kapitale villa die gisteravond getroffen werd door een verwoestende brand is volledig geruïneerd. Enkel een deel van de voorgevel en het balkon staan nog overeind. De brand brak rond kwart over negen uit in de villa aan de Apeldoornseweg in Hattem. De brandweer is urenlang bezig geweest met het gecontroleerd laten uitbranden van de woning. Om vijf uur ’s morgens konden de laatste eenheden terugkregen naar de kazerne. De brandweer van Hattem is rond zeven uur ’s morgens opnieuw naar de woning gegaan voor een preventieve nablussing.

Aan het begin van de avond werd de brandweer van Hattem opnieuw opgeroepen voor een nablussing. De brandweer is enkele uren bezig geweest om alle smeulende delen te doven.

img_2742

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links