background

Zwaargewonde bij ernstig ongeval op de A28 bij Nunspeet

Geplaatst op 14 juni 2015 door ADMIN

Zondagmiddag is een persoon zwaargewond geraakt bij een ernstig verkeersongeval op de A28 bij Nunspeet. Twee personenauto’s komende uit de richting van Zwolle raakten van voor afrit Nunspeet van de weg en belandde beiden in de berm. De bestuurder van de blauwe Toyota kwam raakte hierbij ernstig gewond. De inzittende van de andere auto kon zelfstandig uit de auto komen. De blauwe Toyota was zo ernstig beschadigd, dat de brandweer van Elburg ter plaatse gekomen om het slachtoffer uit de auto te bevrijden.

De brandweer heeft ter plaatse het dak van de auto geknipt om het slachtoffer zo snel mogelijk over te te dragen aan het ambulancepersoneel. Het ambulancepersoneel heeft en slachtoffer gestabiliseerd en overgebracht naar het ziekenhuis. De gealarmeerde traumahelikopter uit Amsterdam is bij afrit Nunspeet geland voor een zogeheten ‘Rendez-Vous’. De betekend dat de trauma arts instapt bij de ambulance die inmiddels onderweg is naar het ziekenhuis. Omdat de traumaheli geland is op de snelweg, was de rijbaan richting Amersfoort kotertijd afgesloten.

De verkeersongevallen analyse van de politie is op dit moment bezig met uitgebreid technisch onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

img_2403

 

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links