background

Brandweer uren druk na zomerstorm op de Veluwe

Geplaatst op 26 juli 2015 door ADMIN

De flinke zomerstorm die zaterdag over het land raasde heeft op de Noord-Veluwe en andere delen in het land veel schade aangericht. Alleen al op de Noord-Veluwe ontving de brandweer honderden meldingen van omgewaaide bomen en afgebroken takken. Sommige weken en fietspaden waren nauwelijks begaanbaar door afgewaaide takken en omgewaaide bomen. Alle brandweerkorpsen zijn de hele avond en zondagmorgen bezig geweest om alle stormschade meldingen in de regio af te handelen.

In Hattem waren aan de Nieuweweg, Hessenweg en Berg en Bos flinke bomen omgewaaide. Aan de Keppelskamp, Apeldoornseweg, Konijnenbergerweg en de Stadslaan waren grote takken op de weg gekomen, waarbij in een geval een auto werd geraakt.

img_3553

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links