background

EOD onderzoekt verdacht pakketje in woning Assendorp Zwolle

Geplaatst op 05 juli 2015 door ADMIN

De politie en de explosievenopruimingsdienst zijn zaterdagavond een uitgebreid onderzoek gestart in een woning aan de Goudsbloemstraat in de Zwolse wijk Assendorp. Net voor middernacht meldde de bewoner dat er een of meerdere onbekende pakketjes in zijn woning aanwezig waren. De politie heeft de straat afgezet in afwachting van de EOD. De brandweer en de ambulancedienst is uit voorzorg ter plaatste komen, mocht het pakketje ontploffen. De EOD ging in een bompak de woning in op de pakketjes te onderzoeken.

Na langdurig onderzoek van de EOD bleken er geen gevaarlijke stoffen in een van de pakketjes te zitten, waarna de straat weer vrijgegeven kon worden. Hoe de pakketten in de woning terecht zijn gekomen is niet bekend.

img_3059

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links