background

Gewonden bij ongeval tussen tourbus en twee personenauto’s op de A50 bij Hattem

Geplaatst op 24 juli 2015 door ADMIN

Vrijdagmiddag zijn twee personen gewond geraakt bij een botsing tussen twee personenauto’s en een grote tourbus. De bestuurder en de bijrijder van een van de personenauto’s raakte hierbij gewond. De brandweer heeft het ambulancepersoneel geassisteerd bij het bevrijden van de bestuurder van de auto. Er was een sprake van beknelling. De bijrijder kon zelfstandig uit de auto stappen. Beiden personen zijn voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.

De opgeroepen traumahelikopter uit Amsterdam was ter plaatse niet nodig. In verband met de vakantieperiode wordt zowel de brandweer van Hattem en Hattemerbroek opgeroepen. Inzet van brandweer Hattem was niet nodig.

De personenauto raakte zwaar beschadigd. Daarnaast raakte de andere personenauto en de bus beschadigd. Door het ongeval is de toerit naar en de rechterrijstrook van de A50 afgesloten.

img_3367

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links