background

Achtervolging autodief eindigt in Zalk; verdachte aangehouden

Geplaatst op 09 augustus 2015 door ADMIN

Zondagmorgen heeft de politie een personenauto gesignaleerd in Wezep die eerder die nacht was gestolen in ’s Heerenbroek. Bij het zien van de politie sloeg de verdachte onmiddellijk op de vlucht, met een achtervolging tot gevolg. Even later verloor de politie het voertuig uit het zicht. Niet veel later werd de personenauto leeg aangetroffen op de oprit van een woning in Zalk. Hierbij heeft de verdachte een ander voertuig geramd.

De politie heeft de toegangswegen rondom Zalk afgesloten om de autodief in de kraag te vatten. De politie heeft hierop een zoekactie gestart en heeft de man uiteindelijk bij het pontje aan kunnen houden. De auto is door de politie in beslag genomen.

img_3871

1 Reacties op dit bericht

  1. Harrie Says:

    Fout nr 1: Niet van andermans spullen af kunnen blijven.
    Fout nr 2: Meteen de aandacht van de agenten trekken.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links