background

Bedrijfswagen botst tegen boom Geldersekade Hattem

Geplaatst op 18 augustus 2015 door ADMIN

De hulpdiensten zijn dinsdagavond gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval op de Geldersekade in Hattem. Een bedrijfswagen wilde vanaf de Buckhorsterlaan afslaan richting de Gelderse, maar raakte van de weg en botste tegen een boom. Door de harde klap sprongen de airbags in de auto. De brandweer van Hattemerbroek rukte uit, omdat er mogelijk sprake was van beknelling. Bij aankomst van de brandweer bleek hiervan geen sprake. Het ambulancepersoneel heeft het mannelijke slachtoffer in de ambulance nagekeken en voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. Bergingsbedrijf Wolves heeft het zwaar beschadigde voertuig geborgen.

img_4052

1 Reacties op dit bericht

  1. lidia prins Says:

    Gerjo heel veel beterschap en succes met de kneuzingen en blauwe plekken
    Komt wel goed schatje!

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links