background

Vandalen stichten brand in hangcontainer Hoopjesweg Hattem

Geplaatst op 01 augustus 2015 door ADMIN

Zaterdagmiddag is een klein brandje gesticht in een zogenaamde JOP-container (jongeren ontmoetingsplaats) op de kruising Burgemeester Moslaan met de Hoopjesweg in Hattem. De brandweer van Hattem ontving om tien over twee de melding van het brandje. In verband met de vakantieperiode rukte ook de tankautospuit van Wapenveld uit. Bij aankomst van brandweer Hattem bleek de inzet van het tweede blusvoertuig niet nodig. In de hoek van de container woedde een klein brandje dat door vandalen was aangestoken.Volgens een omstander zou het vuurtje al even gebrand en is de brandweer pas later gealarmeerd.

Het is niet de eerste keer dat de brandweer uitrukt voor een brandje in de hangcontainer. Daarnaast zijn de naastliggende papier inzamelcontainer diverse malen in brand gestoken. De politie komt graag in contact met personen die weten die het brandje gesticht heeft. U kunt de politie bereiken op 0900-8844.

img_3705

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links