background

Flinke schade bij aanrijding Kamperweg Heerde

Geplaatst op 12 september 2015 door ADMIN

Twee voertuigen zijn zaterdagmorgen zwaar beschadigd geraakt bij een aanrijding op de kruising Kamperweg met de Nieuwe Zuidweg in Heerde. De bestuurder van de gele bestelauto wilde vanaf de het crossterrein de Kamperweg oprijden en zag hierbij de personenauto, die kwam uit de richting van Wezep over het hoofd, met en aanrijding tot gevolg. De bestelbus schampte de personenauto in de flank, waardoor de personenauto een vluchtheuvel ramde en twee verkeersborden omver reed. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd.

De bestuurder van de personenauto is nagekeken door het ambulancepersoneel. Beide bestuurders bleken ongedeerd. De voertuigen zijn geborgen door bergingsbedrijf Wolves en Stouwdam. De brandweer van Heerde is opgeroepen om de grote hoeveelheid gelekte olie op te ruimen.

img_4405

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links