background

Meerdere aanrijdingen na eerder ongeval op de A50 knooppunt Hattemerbroek

Geplaatst op 25 september 2015 door ADMIN

Vrijdagmorgen is een personenauto betrokken geraakt bij een eenzijdig ongeval op de verbindingsboog van vanaf de N50 Kampen richting de A28 Zwolle. Rond kwart over zeven raakte de personenauto van de weg en belandde op zijn kant. Meerdere ambulances en de brandweer werden opgeroepen voor het ongeval. Ter plaatse bleek de inzittende van het voertuig niet gewond en was de inzet van de brandweer en ambulancedienst verder niet nodig. De personenauto raakte flink beschadigd. Als gevolg van de aanrijding is de verbindingsboog kort afgesloten geweest voor de bergingswerkzaamheden.

In de file als gevolg van het ongeval zijn twee kopstaart aanrijdingen gebeurd. Niemand raakte hierbij gewond, wel was er sprake van schade.

img_4857

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links