background

Bromfietser gewond door eenzijdig ongeval Buckhorsterlaan Zalk

Geplaatst op 17 oktober 2015 door ADMIN

Een bromfietser is vrijdagavond gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Buckhorsterlaan in Zalk. De bromfietser gleed vermoedelijk uit door een grote hoeveelheid modder op de rijbaan. Een passerende automobilist belde het alarmnummer en verleende eerste hulp in afwachting van de hulpdiensten. Het slachtoffer hield klaagde over hevige pijn en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor verder onderzoek. Over het letsel van het slachtoffer is momenteel niets bekend.

De modder en hevige regenval zorgde voor een gevaarlijke situatie op de weg. Landbouwers zijn de laatste dagen erg druk met het oogsten van mais, waardoor modder uit het weiland op de weg terecht komt. Boeren zijn verplicht de weg te reinigen na het beëindigen van de werkzaamheden.

img_4992

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links