background

Forse schade bij frontale aanrijding Geldersedijk Hattem

Geplaatst op 28 oktober 2015 door ADMIN

Woensdagmorgen rond vijf voor zeven zijn twee voertuigen met elkaar in botsing gekomen op de Geldersedijk net buiten Hattem. De bestuurder van een brommobiel zou volgens omstanders op de verkeerde weghelft zijn terecht gekomen, waardoor een aanrijding ontstond met een personenauto. De schade aan beide voertuigen was behoorlijk fors.

De bestuurder van de brommobiel is ter controle nagekeken door het ambulancepersoneel, maar hoefde uiteindelijk niet meer naar het ziekenhuis voor onderzoek. Beide voertuigen zijn afgesleept. Door het ongeval was de Geldersedijk langere tijd afgesloten en moest het verkeer omrijden via de de parallelweg.

img_5108

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links