background

Flinke schade na aanrijding op kruising Dorpsweg Hattem

Geplaatst op 02 november 2015 door ADMIN

Twee personenauto’s zijn maandagmiddag met elkaar in botsing gekomen op de kruising Dorpsweg met de Hendrikjesweg in Hattem Het ongeval gebeurde om kwart over vijf doordat de bestuurder elkaar over het hoofd hadden gezien, waardoor een botsing ontstond. Een van de personenauto’s kwam tot stilstand tegen een elektrokast in de voortuin van een woning. De bestuurde van deze auto is door het ambulancepersoneel nagekeken, maar raakte niet gewond. Beide voertuigen zijn afgesleept.

img_5145

 

1 Reacties op dit bericht

  1. Annet Says:

    Dat kruispunt is absoluut onveilig, je kunt er met de fiets ook niet fatsoenlijk oversteken, dus tijd voor stoplichten.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links