background

A50 afgesloten na twee ongevallen bij Heerde

Geplaatst op 19 december 2015 door ADMIN

Zaterdagavond hebben twee forse aanrijdingen plaatsgevonden op de A50 bij Heerde. Het ongeval gebeurde op de rijbaan tussen Apeldoorn en Zwolle net voorbij afrit Heerde. Om acht uur botste een personenauto achterop een aanhangwagen welke was losgebroken. Het betrokken personenauto liep flinke schade op. De bestuurder kwam met de schrik vrij. De ter plaatse gekomen politie had de vluchtstrook en de rechter rijstrook afgesloten ter behoeve van een ongeval. Een nadere automobilist zag de afzetting te laat, waardoor een aanrijding ontstond met twee andere personenauto’s. Alle drie de voertuigen raakten zwaar beschadigd. Alle inzittenden van de voertuigen zijn nagekeken door het ambulancepersoneel. Geen van de inzittende was gewond geraakt door het ongeval.

Door het ongeval raakte beide rijstroken gestemd en kon het verkeer het ongeval niet passeren. Rijkswaterstaat heeft een omleiding ingesteld voor het verkeer. Alle voertuigen zijn geborgen door bergingsbedrijf Wolves.

img_6093

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links