background

Brandweer rukt uit voor diverse brandjes in Hattem

Geplaatst op 06 december 2015 door ADMIN

De brandweer is zondagmorgen twee keer uitgerukt om brandjes te blussen die vermoedelijk zijn aangestoken. Om tien over half zes ontving ze de melding van een brand in een coniferenhaag aan de Vechtstraat in Hattem. De brandweer ging met spoed ter plaatse en had het vuur snel onder controle. De eigenaar van de woning zag dat een auto bij de brandgang, waarna een of meerdere personen uitstapte. Niet veel later ontdekte de bewoner dat de coniferenhaag in brand stond. De brandweer kon voorkomen dat het vuur oversloeg naar de woning.

Om kwart voor negen ontdekte een voorbijganger een brand in een kledingcontainer aan de Burgemeester Moslaan in Hattem. De container stond geplaatst op het terrein van Reshare. De brandweer heeft de container volgepompt met water om het vuur te doven. De politie is ter plaatse gekomen omdat er zeer waarschijnlijk sprake is van brandstichting. Heeft u iets gezien? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

img_5550

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links