background

Personenauto botst tegen boom in Emst; bestuurder ernstig gewond

Geplaatst op 15 december 2015 door ADMIN

Maandagavond is de bestuurder van een personenauto zwaargewond geraakt bij een ernstig verkeersongeval op de Vaassensebinnenweg in Emst. De melding kwam rond tien voor half elf binnen bij de hulpdiensten. Een personenauto bleek van de weg te zijn geraakt en had daarbij een boom geraakt. De auto kwam tot stilstand in een naastgelegen weiland. De brandweer van Vaassen en Epe rukten uit omdat er mogelijk sprake was van beknelling. De brandweerlieden hebben het dak van het voertuig verwijderd, om het slachtoffer te bevrijden. De assistentie van het Mobiel Medisch team werd twee maal opgeroepen. Door de weersomstandigheden kon de traumahelikopter niet ter plaatse komen.

De brandweer is langere tijd bezig geweest met het bevrijden van het slachtoffer. Door het ongeval en de bevrijding van het slachtoffer is de Vaassensebinnenweg langere tijd afgesloten geweest voor al het verkeer. Het slachtoffer is met ernstige verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De verkeersongevallen analyse doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

img_5738

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links