background

Politie rolt forse hennepkwekerij op aan de Hunze in Hattem

Geplaatst op 16 december 2015 door ADMIN

De politie heeft woensdagavond een inval gedaan bij een woning aan de Hunze in Hattem. De inval werd gedaan nadat het zeker vermoeden bestond dat er sprake was van illegale hennepteelt en stroomdiefstal. Op de bovenverdieping trof de politie ruim vierhonderd jonge hennepplanten. Netbeheerder Liander is ter plaatse gekomen om de stroom af te sluiten. Medewerkers van Liander hebben de stoep opengebroken om de stroom op een veilige wijze af te sluiten. Op een later moment zal de elektra in de meterkast hersteld worden. De energiemaatschappij zal aangifte doen van het illegaal aftapten van stroom en zal een naheffing opleggen.

De politie in samenwerking met domeinen de honderden jonge hennepstekjes vernietigd en de kwekerij ontmanteld. Het is niet bekend of er iemand is aangehouden. De politie zal proces-verbaal opmaken tegen de verdachte.

img_5973

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links