background

Splinternieuwe vrachtwagen betrokken bij ongeval A28 Zwolle

Geplaatst op 05 december 2015 door ADMIN

Zaterdag is een aanrijding ontstaan tussen een personenauto en een splinternieuwe vrachtwagen op de A28 tussen afslag Zwolle Zuid en knooppunt Hattemerbroek. Bij het invoegen vanaf de oprit raakte de twee met elkaar in botsing. De bestuurder van de vrachtwagen, een man uit Rusland, alarmeerde waardoor enige verwarring ontstond over de toestand van het slachtoffer. Brandweer, ambulance en een traumahelikopter uit Groningen werden opgeroepen omdat er mogelijk sprake was van ernstig letsel en beknelling. Als snel bleek hier geen sprake van en bleek inzet van hen niet nodig. De personenauto raakte zwaar beschadigd en is geborgen door bergingsbedrijf Wolves. De splinternieuwe vrachtwagen, die door de bestuurder net opgehaald was bij de Scania liep lichte schade op en kon zelfstandig zijn weg vervolgen.

Door het ongeval werden twee rijstroken afgesloten om de voertuigen te bergen. Hierdoor ontstond een korte file.

img_5473


Laat een reactie achter

Laatste melding

Links