background

Cabriolet botst tegen boom op de Revelingseweg Wapenveld

Geplaatst op 14 januari 2016 door ADMIN

De brandweer van Wapenveld is donderdagmorgen om tien voor half tien opgeroepen voor een eenzijdige verkeersongeval aan de Revelingseweg in Wapenveld. De brandweer moest een eerder melding vastzittende vogel in een regenpijp afbreken om met spoed richting het ongeval te gaan. Een bestuurder van een Volvo cabriolet was van de weg geraakt en had daarbij een boom geschampt. Hierbij raakte de cabriolet zwaar beschadigd. Een passerende vrouw ving het slachtoffer op en waarschuwde de hulpdiensten. Omdat de Cabriolet zwaar beschadigd was, liet ze het slachtoffer plaatsnemen in haar eigen auto.

De brandweer heeft het slachtoffer verzorgd in afwachting van het ambulancepersoneel. Het slachtoffer is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.

img_6390

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links