background

Chalet uitgebrand op camping De Koekamp in Epe

Geplaatst op 22 januari 2016 door ADMIN

In de nacht van donderdag op vrijdag is brand ontstaan in een chalet op camping De Koekamp in Epe. De brandweer van Epe ontving rond middernacht de melding van een uitslaande brand op de camping aan de Tongerenseweg. Ter plaatse bleek dat de brand daadwerkelijk uitslaand was. De brandweer had het vuur snel onder controle en voorkwam dat het vuur oversloeg naar de naastgelegen chalets. De brandweer van Epe kreeg assistentie van de korpsen Oene, Elburg en Apeldoorn.

Op het moment van de brand was niemand in de woning aanwezig. Omstreeks half een had gaf de brandweer het sein brand meester. De woning is volledig verwoest door de brand.

img_6619

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links