background

Forse brand bij zorginstelling Dokter Klinkertweg Zwolle

Geplaatst op 25 januari 2016 door ADMIN

In de nacht van zondag op maandag heeft een forse brand gewoed in een fietsenstalling bij zorginstelling Karakter aan de Dokter Klinkertweg in Zwolle. De brand brak rond vijf voor half een uit. Bij aankomst van de eerste blusploeg sloegen de vlammen meters hoog de lucht in, waarvan enkele zelfs boven het dak uit. De brandweer had het vuur snel onder controle en kon voorkomen dat het vuur oversloeg naar het aangrenzende pand. Meerdere ambulances kwam ter plaatse om eventuele slachtoffer, bewoners van de instelling te behandelen. Zover bekend raakte niemand gewond.

Wat de precieze oorzaak is van de brand, is op dit moment niet duidelijk. De politie sluit brandstichting niet uit.

img_6951

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links