background

Lange files door ongevallen op de A28 en A50

Geplaatst op 11 januari 2016 door ADMIN

De avondspits is maandagavond druk verlopen als gevolg van diverse ongevallen rondom knooppunt Hattemerbroek. Omstreeks half vijf botsen op de A28 tussen Heerde en Hattem twee personenauto’s op elkaar. Bij dit ongeval was enkel sprake van blikschade. Iets later gebeurde een ongeval nabij Zwolle-Centrum. Daar botsten acht personenauto’s op elkaar. Enkele van deze voertuigen moesten geborgen worden. Ter hoogte van Hattem botste ook enkele voertuigen op elkaar. Omdat er mogelijk sprake was van letsel, is een ambulance ter plaatse gekomen.

Al deze ongevallen zorgde voor lange files op beide snelwegen. Veel automobilisten kozen ervoor om binnendoor te rijden, waardoor ook forse files ontstonden op de Zuiderzeestraatweg, Hessenweg en de Geldersedijk in Hattem.

img_6364

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links