background

Rietgedekte boerderij afgebrand aan de Vossenbroekweg Epe

Geplaatst op 01 januari 2016 door ADMIN

Een rietgedekte boerderij is oudejaarsavond volledig verwoest door een grote brand. De brandweer van Epe, Oene, Vaassen en Apeldoorn ontvingen om tien voor half tien de melding van een uitslaande brand. De brand woedde in een grote leegstaande boerderij. De vlammen sloegen metershoog uit de woning en waren in de omgeving goed te zien. De brandweer heeft besloten de woning gecontroleerd te laten uitbranden. De brandweer heeft dit besloten omdat de snelste manier gekozen, omdat er geen direct gevaar was in de omgeving en weinig bluswater voorhanden was. Hoe de brand precies is ontstaan, is op dit moment niet duidelijk. Brandstichting wordt niet uitgesloten.

img_6251

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links