background

Zeer grote bedrijfsbrand Spoorstraat IJsselmuiden

Geplaatst op 23 januari 2016 door ADMIN

Vrijdagnacht heeft een grote brand gewoed in een bedrijf op het industrieterrein in IJsselmuiden. De brandweer van IJsselmuiden en Kampen ontvingen rond middernacht de melding van een bedrijfsbrand aan de Spoorstraat. Binnen enkele minuten werd er opgeschaald naar zeer grote brand. Brandweerkorpsen uit de wijde omgeving werden gealarmeerd om de brandweer lokale brandweer te assisteren. Bij aankomst van de brandweer was de brand volledig uitslaand. De brandweer heeft enkele voertuigen uit het brandende pand kunnen halen. Echter konden zij niet voorkomen dat een groot deel van het pand volledig uitbrandde. Met behulp van een tweetal hoogwerker heeft met voorkomen dat het vuur oversloeg naar een naastgelegen loods.

De politie heeft een groot deel van het industrieterrein afgesloten, door de massale toestroom van mensen uit de omgeving. Zover bekend is niemand gewond geraakt bij de brand. De schade is enorm.

img_6782

 

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links