background

Dode bij frontale aanrijding op de Geldersedijk in Hattem

Geplaatst op 15 februari 2016 door ADMIN

Maandagavond is een 86-jarige man uit Hattem overleden na een ernstig verkeersongeval op de Geldersedijk bij Hattem. Het ongeval gebeurde omstreeks kwart over acht op het stuk tussen de rotonde en de Hanzeboog. De bestuurder van de grijze personenauto kwam vermoedelijk terecht op de verkeerde weghelft, ramde daarbij een voertuig en botste frontaal op het tweede voertuig.

De hulpdiensten rukten massaal uit voor het ernstige ongeval, waaronder een traumahelikopter uit Groningen. De brandweer heeft het slachtoffer uit het wrak bevrijdt, waarna de man met spoed is overgebracht naar het ziekenhuis in Zwolle. Op het moment dat de traumahelikopter het incident naderde, is deze geannuleerd. Het slachtoffer overleed later in het ziekenhuis. De tweede andere bestuurder kwamen met de schrik vrij.

De verkeersongevallen analyse van de politie is ter plaatse een uitgebreid onderzoek gestart naar de oorzaak van het ongeval. Bergingsbedrijven Stouwdam en Wolves hebben beide voertuigen geborgen.

Update woensdag 21:00 uur: De politie laat via Twitter weten dat de nabestaanden van het overleden slachtoffer graag ik contact komen met personen die het slachtoffer hebben zien rijden tussen afgelopen maandag tussen 18:45 en 19:45 uur in de omgeving van Hattem. Het slachtoffer reed in een grijze Peugeot. Kunt u helpen? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

img_7515

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links