background

Fietser gewond na aanrijding met personenauto Hessenweg Hattem

Geplaatst op 08 februari 2016 door ADMIN

Een fietser is maandagmorgen gewond geraakt door een aanrijding met een personenauto op de Hessenweg in Hattem. Het ongeval gebeurde op de beruchte kruising met het Roseboomspoor. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel nagekeken en voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. Over de ernst van het letsel, is op dit moment niets bekend.

img_7472

2 Reacties op dit bericht

  1. Matthieu Says:

    Wanneer worden er nu eens echte maatregelen genomen om deze kruising veiliger te maken. Stoplichten terug zou ik zeggen. Dat fantasie verkeersbord met de tekst pas op gevaarlijke oversteek helpt natuurlijk niets.

  2. Harrie Says:

    Pas op, gevaarlijke oversteek..? Moet dat niet zijn: Pas op, gevaarlijke gebruikers?

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links