background

Forse brand bij basisschool De Morgenster in Zwolle

Geplaatst op 07 februari 2016 door ADMIN

Zondagavond is een forse brand ontstaan bij basisschool de Morgenster in de wijk Westenholte in Zwolle. De brand ontstond om kwart over zeven bij de school aan het Korianderplein. De brandweer schaalde direct op naar grote brand. De brandweer van Zwolle kreeg hierbij direct assistentie van brandweer Hattem. Tevens werd brandweer Hattemerbroek gealarmeerd met een groot watertransport. De inzet van hen bleek niet nodig.

Bij aankomst van de brandweer bleek de brand te woedde in de centrale hal van de school. De brandweer heeft diverse deuren geforceerd om toegang te krijgen tot de school. De brandweerlieden hadden het vuur snel onder controle. De schade aan de centrale hal is enorm. Ook liepen de overige ruimtes van de school behoorlijke rook en waterschade op. De politie onderzoekt of er sprake is van brandstichting.

img_7381

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links