background

Politie en gemeente controleren op bijplaatsen afvalzakken

Geplaatst op 18 februari 2016 door ADMIN

Wijkagent Jelle Doornbos laat via Twitter dat de politie en de buitengewoon opsporingsambtenaar van de gemeente Hattem gaan controleren op het bijplaatsen van afvalzakken bij de ondergrondse inzamelcontainer. Het bijplaatsen van afval zorgt voor verloedering van de woonomgeving. Overtreders lopen de kans een bekeuring te ontvangen van €90,-

Met ingang van 1 januari 2016 is het ‘omgekeerd inzamelen’ in de gemeente Hattem gestart. Het doel is een dat zoveel mogelijk huishoudelijk afval gerecycled kan worden. De gemeente Hattem heeft samen met de ROVA een plan geschreven om op de juiste plekken in de gemeente ondergronds restafvalcontainers te plaatsen. Met deze toekomstbestendige afvalinzameling, wordt het milieu zo veel mogelijk ontzien en de afvalstoffenheffing voor burgers zo laag mogelijk gehouden.

1 Reacties op dit bericht

  1. gerjo Says:

    werkt goed kom maar naar de distelhoeve ligt een mooie partij zeiknatte bananendozen in de struiken oja en geen naam, erbij succes sherlocks

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links