background

Politie Noord-Veluwe live te volgen via Facebook

Geplaatst op 18 februari 2016 door ADMIN

Vrijdag 19 februari organiseert de politie op de Veluwe een zogenaamde volgdienst. Tijdens deze volgdienst zullen agenten u tussen 19:00 uur en 01:00 uur u ‘meenemen’ tijdens een avonddienst. Tijdens deze dienst kun op Facebookpagina van politie Veluwe-Noord volgen waar de agenten mee te maken krijgen. De agenten proberen zoveel mogelijk van de werkzaamheden te delen. Hierbij wordt wel gelet op de privacy van betrokken personen. Agenten zullen actief reageren op vragen van volgers.

Let op! Bij spoed bel altijd 112. Ook verdachte situaties dienen altijd via 112 gemeld te worden. Voor meldingen met een lagere prioriteit kunt u contact opnemen via het landelijke nummer 0900-8844. Via deze weg kan de meldkamer de dichtstbijzijnde auto aansturen.

2 Reacties op dit bericht

  1. Kollumer Says:

    Een goed idee,mischien kunnen wij er
    ook opreageren als er wat gebeurt in de buurt

  2. Oosting Says:

    Het is goed dat dit gecontroleerd en bestraft wordt, wel een sukkel die zijn of haar naam in de afvalzak achter laat.

    Wat ook belangrijk is voor de agenten, om regelmatig `s avonds langs de papiercontainers aan de Hoopjesweg te rijden, en controleren of er rotzooi neergegooid wordt , en dat gebeurt met de regelmaat van de klok. Je kan het niet bedenken wat daar bij de containers gedeponeerd wordt.En altijd als het donker is.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links