background

Rookontwikkeling door defect aan verwarmingsinstallatie zwembad Hattem

Geplaatst op 15 februari 2016 door ADMIN

De brandweer van Hattem en Wapenveld zijn maandagmiddag gealarmeerd voor een bedrijfsbrand bij zwembad De Marke in Hattem. De korpsen ontvingen om half drie de melding van een brand in de kelder van het zwembad. Ter plaatse bleek er geen sprake van brand, maar een defect aan de verwarmingsinstallatie van het zwembad, waardoor rookontwikkeling was ontstaan.

Afgelopen zondag en in oktober 2012 moest de brandweer ook uitrukken voor een defect aan de verwarmingsinstallatie. In beide gevallen kwam een grote hoeveelheid rook vrij, waardoor het automatische brandalarm afging.

Het zwembadwater wordt verwarmd door het stoken van houtsnippers in een verbrandingsoven.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links