background

Fietser gewond na aanrijding met auto op de Oenerweg in Epe

Geplaatst op 05 maart 2016 door ADMIN

Zaterdagmiddag is een fietser gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Oenerweg in Epe. Een automobilist die de kruising met de Sint Antonieweg naderde, kwam in botsing met een fietser die schuin de weg over stak. Hierdoor kwam de fietser kwam hierbij ten val en raakte gewond. Volgens de eerste meldingen zou het slachtoffer ernstig gewond zijn, waardoor een traumahelikopter werd opgeroepen. Het slachtoffer is ter plaatse door het ambulancepersoneel behandeld en met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Inzet van de traumahelikopter bleek uiteindelijk niet nodig.

De verkeersongevallen analyse van de politie is ter plaatse gekomen om ter plaatse onderzoek gedaan naar de toedracht van het verkeersongeval. Hierdoor is een deel van de weg ruim een uur afgesloten geweest.

img_7865

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links