background

Personenauto ramt meerdere geparkeerde voertuigen op de Kanaaldijk Wapenveld

Geplaatst op 06 maart 2016 door ADMIN

Zaterdagavond heeft een automobiliste bij een ongeval meerdere voertuigen geraakt op de Kanaaldijk in Wapenveld. Het ongeval gebeurde gebeurde omstreeks elf uur ’s avonds. De automobiliste kwam uit de richting van Heerde en zag twee geparkeerde voertuigen over het hoofd. Een bestelbus werd aan de achterkant geramd, die vervolgens een tweede auto raakte. De brandweer van Wapenveld werd direct opgeroepen, omdat er mogelijk sprake van van beknelling. Al snel bleek dat hier geen sprake van was.

De automobiliste is in een naastgelegen woning opgevangen en nagekeken door het ambulancepersoneel. Na een controle bleek dat er geen sprake was van ernstig letsel en niet mee hoefde naar het ziekenhuis. Alle betrokken voertuigen raakte ernstig beschadigd. De politie heeft de Kanaaldijk afgezet voor het verkeer.

img_7943

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links