background

Vrachtwagen schaart op de A50 bij Hattem

Geplaatst op 09 maart 2016 door ADMIN

Woensdagmiddag is een Duitse vrachtwagen geschaard op de A50 bij Hattem. Het ongeval gebeurde om vijf voor half vier op de rijbaan richting Apeldoorn, vlak voor afrit Hattem. De vrachtwagen botste door een technisch mankement tegen de vangrail, aldus de bestuurder van de vrachtwagen. Naar aanleiding van diverse alarmerende telefoontjes bij de meldkamer schaalde de hulpdiensten flink op. Onder andere de brandweer van Hattemerbroek, Zwolle en diverse politie eenheden kwamen werden opgeroepen. Eenmaal ter plaatste bleek er sprake van gewonden of lekkage uit de opleggen van de vrachtwagen.

Op het moment van de aanrijding was de tank van de opleggen leeg. Rijkswaterstaat heeft de snelweg diverse malen korte tijd afgesloten om de vrachtwagen te bergen. Op de A28 ontstond een flinke file door het ongeval.

img_8008

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links