background

Brandweerkorpsen in actie bij de vaardigheidstoets in Hattem

Geplaatst op 02 april 2016 door ADMIN

Diverse brandweerploegen zullen deze zaterdag deelnemen aan de vaardigheidstoets. De toets wordt dit jaar op een tweetal locaties gehouden in Hattem.

Hierbij strijden korpsen uit de hele regio voor de meeste punten. Tijdens de toets worden kennis, kunde en kwaliteit van de deelnemende ploegen door een jury beoordeeld. Hierbij zijn het professioneel werken onder stress en tijdsdruk belangrijke factoren. Deze vaardigheidstoetsen bevorderen niet alleen het vakbekwaam worden, maar ook het vakbekwaam blijven.

De wedstrijden zijn vrij toegankelijk voor belangstellende! Belangstellenden kunnen bij de brandweerkazerne te horen krijgen wat de locatie is. Over de scenario’s kunnen we helaas niets kwijt, omdat dit geheim moet blijven voor de deelnemende ploegen. We willen u daarom vragen geen foto’s en video’s van de wedstrijden op internet te verspreiden.

foto

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links