background

Chaos na ongeval op de A28 bij Hattem

Geplaatst op 11 april 2016 door ADMIN

De hulpdiensten zijn maandagmiddag massaal uitgerukt voor een verkeersongeval op de A28 bij Hattem. Meerder personenauto’s botsten op elkaar op rijbaan tussen knooppunt Hattemerbroek en Zwolle Zuid. De bestuurder van een van de voertuigen raakte licht gewond aan zijn been en is ter plaatse behandeld door het ambulance. De overige betrokkene kwamen met de schrik vrij. De ter plaatse gekomen hoefde niet ingezet te worden voor een reddingsactie.

Ten minste drie auto’s liepen forse schade op en moesten afgesleept worden door een berger. Andere betrokken voertuigen, die op de vluchtstrook stonden, konden hun weg zelfstandig vervolgen. Door het ongeval ontstonden forse files op de A28, A50, N50 en de Zuiderzeestraatweg.

img_9015

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links