background

Forse aanrijding op de Hessenweg afrit A50 Hattem

Geplaatst op 11 mei 2016 door ADMIN

Woensdagavond zijn twee automobilisten lichtgewond geraakt bij een verkeersongeval op de kruising Hessenweg met de afrit A50 bij Hattem. Een personenauto wilde vanaf de afrit de Hessenweg oprijden en zag daarbij het ander voertuig over het hoofd, met een flinke aanrijding tot gevolg. De bestuurders van beide voertuigen raakte licht gewond en zijn door een verpleegkundige van de ambulancedienst nagekeken. Volgens een omstander waren meer personen gewond geraakt, maar waren deze al vertrokken voor de komst van de hulpdiensten.

De gealarmeerde brandweer van Hattem hoefde niet ter plaatse te komen. Beide voertuigen zijn afgesleept door bergingsbedrijf Wolves.

img_9557

1 Reacties op dit bericht

  1. Ik Says:

    *Reactie verwijderd door de redactie*

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links