background

Man (39) overleden na verkeersongeval A50 Hattem

Geplaatst op 28 juni 2016 door ADMIN

Dinsdagmorgen is de inzittende van een bedrijfbusje omgekomen bij een verkeersongeval op de A50 bij Hattem. Een vrouwelijke is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. Al snel bleek dat zij ongedeerd was. Het ongeval gebeurde op rijbaan tussen Heerde en Hattem nadat het busje van de weg was geraakt. Het voertuig sloeg meerder malen over de kopen en kwam in de bomenrij in de berm tot stilstand. Het dodelijke slachtoffer, een 39-jarige man uit Klazienaveen werd hierbij uit het voertuig geslingerd. Omdat al snel duidelijk was dat er sprake was van een ernstig ongeval werd de brandweer van Heerde en de medische assistentie van de traumahelikopter opgeroepen. De gealarmeerde traumahelikopter is uiteindelijk niet ter plaatse gekomen.

De politiehelikopter heeft kort na het ongeval overzichtsfoto’s gemaakt van het incident. Ten behoeve van het sporenonderzoek is de A50 tussen Heerde en Hattem langere tijd afgesloten geweest voor het verkeer.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links